Gletscherwelt Weissee video update 18 februari 2024

RTL4 Weer Uttendorf 18 februari 2024

Gletscherwelt Weissee video update 18 februari 2024

We waren op een kaiserwetterdag weer terug in dit kleine maar o zo mooie skigebied. De reden dat we weer snel terug waren in dit skigebied lag aan twee factoren. We wilden weer eens poedersneeuw opzoeken. Dat kan ook op andere gletsjers maar het is Krokusvakantie en dan kan het in de andere gebieden nogal druk zijn. Dat hebben we ook gezien in een post in onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Op één van die gletsjers was het inderdaad erg druk. Dat was meteen de 2e reden. Als je naar Gletscherwelt Weissee gaat dan weet je één ding zeker. Het is er om te skiën niet druk als je gebruik maakt van de skiliften.

Het merendeel van de mensen die naar dit skigebied gaan zijn toerskiërs en die maken geen gebruik van de liften en ook geen gebruik van de pistes. Voor skiërs en snowboarders echt optimaal. Je zult in de video die wij daar hebben opgenomen zien dat het dan ook vrij rustig was op de pistes.

Bekijk dan ook hieronder onze nieuwe video update en we zeggen er meteen bij dat dit gebied ook een aanrader is. Er zijn niet heel veel liften en pistes maar omdat het zo rustig is hebben wij ons prima daar vermaakt.

Op Tiktok kon je ook deze video zien, overigens ook te zien op facebook en instagram

Gletscherwelt Weissee Topfoto

Gletscherwelt Weissee Rudolfshütte

Gletscherwelt Weissee

Gletscherwelt Weissee

Gletscherwelt Weissee Topfoto

Op 3 februari 2024 waren we ook in dit gebied en daar hebben we de volgende afdalingen ook opgenomen.

Wijnen Astrid & Thérèsa

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...