Gletsjers in Oostenrijk kleuren Wit VIDEO

Kaprun Kitzsteinhorn

Gletsjers in Oostenrijk kleuren Wit VIDEO

Het is eind oktober en dan kijken wij met meer dan interesse hoe het weer wordt maar zeker ook hoe de gletsjers erbij liggen.

Normaal gesproken hadden we al een rondje op één van de gletsjers gemaakt maar de hoge temperaturen in de maand oktober en het ontbreken van sneeuw heeft er voor gezorgd dat wij ons eerste tripje hebben uitgesteld. Maar daar over meer zo…

Gisterne heeft het gesneeuwd op de diverse gletsjers en er staan video opname klaar van verschillende gletsjers. Dat ziet er redelijk winters uit. Het eerste laagje in gelegd en er moet zeker nog wel wat meer gaan komen.

Dat ziet er redelijk winters uit. Het eerste laagje is gelegd en er moet zeker nog wel wat meer gaan komen. als de voorspellingen niet bedriegen dan gaat er as dinsdag en vrijdag nog een behoorlijke portie sneeuw bijvallen. Dat zou natuurlijk geweldig zijn.

Mocht dit alles gaan uitkomen dan kunnen jullie volgend weekend de eerste live beelden van ons ontvangen. We houden jullie op de hoogte. Wij vertrouwen erop dat de gletsjers in Oostenrijk vanaf volgende week er nog witter gaan uitzien. Blijf de sociale media kanalen maar volgen.

Hebben jullie ons Tiktok kanaal al ontdekt? Klik HIER. Komend seizoen zullen hier vele video’s voorbij komen.

Hieronder eentje om alvast in de wintersportsfeer te belanden.

 

Pitztaler Gletsjer

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×