Gletsjers na sneeuwval van vannacht VIDEO

Pitztaler Gletsjer 16 okt 2019

Gletsjers na sneeuwval. Er is weer wat sneeuw gevallen op de gletsjers vannacht. De hoeveelheden zijn zeker niet groot maar een paar centimeter daar zijn we altijd toch wel blij mee.

Ook waren we erg benieuwd naar de webscambeelden. Deze kun je van de diverse gletsjers bekijken. We brengen in beeld, Kaprun, Stubaier Gletsjer, Pitztaler Gletsjer, Hintertux, Kaunertaler Gletsjer.

Aankomend weekend zullen we naar 1 van deze gletsjers gaan en zelf live meemaken hoe de omstandigheden zijn. Natuurlijk kunnen jullie dit live meemaken. Zoals gewoonlijk zullen we weer live via facebook gaan.

Of we nog meer sneeuw gaan krijgen dat gaan we morgenochtend weer lezen in het weerbericht dat om 8 uur in de ochtend voor jullie klaar staat.

Hintertux 16 okt 2019

Stubaier Gletsjer 16 okt 2019 2

Kaprun 16 okt 2019

Ook weer zin gekregen in de Wintersport. Nog geen accommodatie, bekijk dan eens geheel vrijblijvend onze accommodatiepagina.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht