Gletsjerskiën deze zomer in Oostenrijk

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020 Topfoto

Gletsjerskiën deze zomer in Oostenrijk

Jullie hebben het vast allemaal wel gelezen. Vanaf vandaag (10 juni 2021) is de kleurcode voor Oostenrijk door Nederland op geel geplaatst. Dit houdt in dat je bij terugkomst naar Nederland niet meer in quarantaine hoeft. De quarantaine regel voor Oostenrijk was al per 1 juni vervallen dus daar hebben we niet meer mee te maken.

Wel is het zo dat in Oostenrijk de 3G’s gelden. Dat betekent dat je aan één van de 3 G’s moet voldoen om vrij te kunnen bewegen.

  • Getest
  • Gevaccineerd
  • Genezen

Voldoe je aan één van bovenstaande G’s dan kun je van alles weer doen. Uiteraard zijn er nog wel regels met afstand houden en mondkapjes in bv supermarkten.

Maar…. deze zomer is het mogelijk om jouw verloren ski-uren nog te gaan inhalen op één van de gletsjers. Het aantal gletsjers is beperkter dan afgelopen maand. Er zijn ook een aantal gletsjers dicht gegaan maar dat neemt niet weg dat er nog zeker te skiën is op ‘één van de gletsjers die Oostenrijk rijk is.

Gletsjers die open zijn

Hintertux 7 aug 2020

Alle versoepelingen en corona nieuws zijn te vinden op ons liveblog.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht