Gletsjerskigebieden dicht vanaf 3 november 2020

Pitztaler Gletsjer aug 2020

Gletsjerskigebieden dicht vanaf 3 november 2020

We hebben jullie helaas gisteren laten weten dat Oostenrijk een tweede lockdown ingaat. Tenminste tot eind november is deze situatie van kracht. Dit betekent dat de gletsjerskigebieden dicht moeten voor de wintersporters. De enige die zich er nog wel mogen bevinden zijn de professionele skiërs. Die mogen nog wel trainen maar voor de overige wintersporters is het nog even wachten.

Een aantal gletsjerskigebieden hebben hier al gelijk ruchtbaarheid aan gegeven op facebook.

Wij hadden ook voor volgende week toevallig wat op de planning staan om gebieden in beeld te brengen en ook om te laten zien hoe men omgaat met de regels. Zoals gezegd tot aan het einde van de maand kan dat absoluut niet. Maar hoe zit het dan in december? De Oostenrijkse regering hoopt echt zaken in december te kunnen versoepelen maar dat hangt helemaal van de situatie af.

Wat ook in de maand november niet door zal gaan zijn de diverse openingen die in november gepland stonden. Uiteraard gaan deze ook niet door.

We blijven het in de gaten houden en blijf positief. Code #wit daar gaan we weer voor vanaf december. #hetglasishalfvol

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...