Gletsjerstrasse Stubaier Gletsjer wordt sneeuwvrij gemaakt

Stubaier Gletsjer weg afgesloten Lawine

Gletsjerstrasse Stubaier Gletsjer wordt sneeuwvrij gemaakt

We kwamen een video tegen vanuit het Stubaital. Daar loopt een weg richting de Stubaier Gletsjer, tenminste naar de grote parkeerplaats waar je met de 3S Eisgratbahn naar de gletsjer kunt gaan. Maar dan moet je er wel zien te komen.

Begin december is daar op de gletsjerstrasse een enorme bak met sneeuw gevallen en die moet natuurlijk ook geruimd worden. Dat kun je dus in onderstaande video bekijken en …daar was normaal gesproken met een auto geen doorkomen aan geweest.

Overigens zullen naar alle waarschijnlijkheid de sneeuwschuivers weer daar aan het werk moeten gaan. Vanaf maandag wordt er namelijk weer een behoorlijk portie sneeuw verwacht.

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...