Glij-lawine zorgt ervoor dat stuk piste schuift hoe en waarom wordt verklaard

Glij-lawine zorgt ervoor dat stuk piste schuift hoe en waarom wordt verklaard

Afgelopen week is bovenstaande foto bijzonder veel voorbij gekomen. Nu heeft de Lawinewarndienst des Landes Tirol een video neergezet waarin enige uitleg zit hoe het nu kan dat een skipiste is gaan schuiven. Dat hebben wij in ieder geval nog niet eerder gezien.

De reden laat zich raden. Bekijk onderstaande video.

De komende dagen gaat er verschrikkelijk veel neerslag vallen. Helaas niet tot in alle dalen. De meeste dalen vangen enorm veel regenwater en de dalen zullen wellicht daar groen gaan worden. Maar waar sneeuw gaat vallen wordt het weer een voedingsbodem van lawines. check anders het laatste bericht op onze weerpagina.

Ga vanaf het weekend zeker niet buiten de pistes jou geluk opzoeken want dat wordt op zeker ongeluk. Ook je aankomende nabestaanden zullen daar zeker niet blij van worden. Wees dus geen rund en blijf netjes op de piste.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×