Goed nieuws als je een buffy hebt besteld!

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… maandag/dinsdag komt er een partij buffy’s binnen.

Goed nieuws als je een buffy hebt besteld!

Vanaf eind oktober hebben al een heleboel mensen de buffys in een pre-order besteld. Het wachten is dat ze binnen zouden komen. Begin van de nieuwe week is dat geregeld. Voor degene die ze hebben besteld in een zogenaamde pre-order die kunnen we meedelen dat zodra we ze binnen hebben jullie een e-mail ontvangen zodat je jouw bestelling gelijk kunt afmaken.

Zo’n buffy is natuurlijk erg handig je kunt er alles mee maken en voor gebruiken. Een nekwarmer, bandana, een muts maar ook is het een soort van mond neus bescherming die in de skiliften komend seizoen verplicht is gesteld. Natuurlijk kun je de buffy ook gewoon in Nederland, België of waar dan ook dragen.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Hou de komende dagen jullie e-mail in de gaten. Wees ook snel met je bestelling af te maken want we zetten de website ook op een gegeven moment open voor mensen die nog buffys willen bestellen. Nog geen buffy in de pre-order besteld. Je kunt dat nog steeds HIER doen.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht