Goed nieuws uit skigebied Kitzbühel / Kirchberg

Goed nieuws uit skigebied Kitzbühel / Kirchberg

Kitzbühel Walde

Jullie hebben vast gezien dat wij al een kijkje zijn wezen nemen op Resterhöhe en afgelopen weekend op de piste Walde.

Bij Pass Thurn gaat as. weekend de dalafdaling open. Door de enorme sneeuwval van de afgelopen dagen kan men de dalafdaling openen.

Nog meer goed nieuws komt er bij de Hahnenkamm vandaan. Daar had je ook nog maar 1 piste open maar daar gaat ook komend weekend verandering in komen. De volgende liften gaan dan open.

Märchenwald

Steinbergkogel

Ehrenbachhöhe

Je kunt dan al een leuke skiroute maken en bovenop de Steinbergkogel heb je FANtastisch uitzicht. Wie stuurt er foto?s in?

Onderstaand nog de Drone Video van afgelopen zaterdag toen Walde open ging. De dag erna waren wij er. Geloof het of niet maar wij hebben op dezelfde piste door de tiefschnee kunnen skiën. Check ook deze beelden maar hieronder.

Nog een kleine toegift. Roel kwam nog met een video van een piste die dit weekend opengaat… Zou er net zoveel sneeuw liggen als te zien is in deze video?

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

3 reacties

  1. Harm de Bruin schreef:

    Hey Eric,

    Kun jij vertellen of er nog meer skigebieden in de regio gaan openen op zeer korte termijn? En wat een aanrader is om over 1,5 week als shortski aan te doen qua afstand en gebied?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht