Goed nieuws vanuit Vorarlberg

Saalbach Schattberg west

Uitzicht vanaf Schattberg in Saalbach ter illustratie, horeca in Vorarlberg mogen straks weer open. Volgende winter is dit weer ons uitzicht

Goed nieuws vanuit Vorarlberg waar op 15 maart 2021 de eerste versoepelingen ingaan, dit door de gunstige cijfers en niet alleen in het aantal positief geteste mensen.

Begin deze maand werden er al versoepelingen aangekondigd, zo mag de horeca wellicht weer vanaf pasen open (als de cijfers goed zijn) Echter geldt voor Vorarlberg een uitzondering. Hier mag al vanaf 15 maart de horeca weer open en is het ook weer mogelijk te sporten, genieten van cultuur en andere recreatieve activiteiten.

15 maart 2021

Gisteren is na urenlange onderhandelingen de staat en de federale regeringen het eens geworden over het nemen van verregaande maatregelen. Kleine evenementen en het openen van horeca, ook binnen, zal vanaf 15 maart weer mogelijk zijn.

Om voor de horeca zowel buiten- als binnengasten te mogen ontvangen is wel een voorwaarde aan verbonden, men moet een negatieve antigeentest kunnen tonen. Bovendien zijn evenementen met maximaal 100 mensen vanaf volgende week maandag weer toegestaan. Zelftesten in digitale vorm zullen geldig zijn als toelatingscertificaat.

Ook is het sporten voor kinderen en jongeren in sport- en cultuurverenigingen weer toegestaan.

Avondklok

Wat nog wel van kracht blijft is de avondklok, tussen 20.00 en 06.00 uur mogen alleen mensen het huis verlaten indien er een noodzaak is. Dit betekent dat alles na 20 uur (nog) niet mogelijk is.

Bron tt.com, bekijk ook ons liveblog.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...