Goede berichten vanuit Stubai en Kitzsteinhorn

Goede berichten vanuit Stubai en Kitzsteinhorn

Kitzsteinhorn 13 okt 2016

Goede berichten vanuit Stubai en Kitzsteinhorn, nog maar een week en dan zijn we onderweg naar de Alpen om weer op de ski’s te gaan staan. We zijn ook even aan het kijken hoe de situatie is waar wij volgende week zijn.

Op de foto hierboven is heel duidelijk te zien dat deze is genomen bij het alpincenter. Wat een prachtbeelden, we hoeven natuurlijk niet te melden dat de sneeuwkanonnen geweldig aan het brullen zijn. Vanaf zaterdag 15 oktober is ook de afdaling naar het Alpinecenter geopend. dus je kunt al tot een hoogte van 2450 meter skieen. Een kwestie van tijd dat het tot Langwied en de Kristalbahn weer open is. Het begin is er.

Wie gaat er komende Herfstvakantie al wat afdalingen maken. wij zijn benieuwd naar jullie verhaal en wellicht video’s.

Kitzsteinhorn 13 okt 2016

Een plek die we ook in de planning hebben om te bezoeken is het Stubaital en dan met name de Stubaiergletsjer. Daar is al een hoop open en jullie hebben van de week een leuke video kunnen zien hoeveel sneeuw er is gevallen. Gemist, klik dan op HIER op.

Op 22 en 23 oktober 2016 is er weer het event Stubai Premiere dat voor de 8e keer wordt gehouden. Wat is dit precies, bekijk dan de beelden maar in onderstaande video.

Tot slot willen we jullie nog wijzen op de vroegboek-kortingen die er nog zijn. Als je snel beslist kun je daar zeker voordeel uithalen. Neem is een kijkje bij onze partners van Summit Travel, Bizztravel en Chaletsplus.

Kijk bijvoorbeeld is in Gerlos, Kirchberg of de Wildkogel Arena. Er is zoveel keus. Kies en geniet dat is iets wat wij ook zeker gaan doen komend skiseizoen en jullie kunnen daarvan meegenieten op de diverse Sociale Media Kanalen van FANtastisch Oostenrijk.

Blijven jullie ons volgen?

Ps Onze eerste skidag is op 22 oktober op de Resterkogel van het skigebied van Kitzbühel. Wie is er nog meer bij?

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...