Gold Rush in Rauris, wie gaat zoeken naar goud

Gold Rush Rauris

Gold Rush in Rauris, wie gaat zoeken naar goud

We kregen een leuke tip van Arjan de Wolff. Arjan was een aantal jaren geleden in het Raurisertal. Zelf hebben we al jaren gekeken naar het programma Gold Rush maar in het Raurisertal kun je het in de praktijk brengen. Je kunt echt opzoek gaan naar goud!

In een FANtastische omgeving is dat heel leuk voor zowel jong en oud. Tot half september is het daar geopend. Ter plaatse kun je daar de zaken huren die je nodig hebt om goud te gaan zoeken (pan, laarzen, en een schep)

Rauris Raurisertal

Ook voor de kinderen is er naast goud zoeken meer te beleven op de speeltoestellen.

We zijn erg benieuwd wie daar een behoorlijke klomp met goud gaat vinden. Wil je over deze activiteit berichten dan zijn wij natuurlijk super benieuwd naar jullie verhaal. Je kunt een en ander insturen naar info@fantastischoostenrijk.nl

Klik HIER voor meer informatie.

Rauris Raurisertal

Rauris Raurisertal

Rauris Raurisertal

Rauris Raurisertal

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×