Goldener Herbst hoe ziet dat eruit? Topfoto’s!

In het weerbericht werd er gesproken van Goldener Herbst. Hoe ziet dat er nu uit. We hebben wat foto’s op een rij gezet zodat jullie van de Goldener Herbst een beeld hebben.

Herfst Brixen im Thale

Kaprun Kitzsteinhorn Herfst

Zell am See Herfst

Zell am See Herfst

Zell am See Herfst

Waarschijnlijk gaat het er zo toch echt uitzien komend weekend. Mocht dit zo zijn en je bent in Oostenrijk dan zijn we echt benieuwd naar jullie foto’s. Je kunt ze insturen naar info@fantastischoostenrijk.nl of stuur een berichtje via messenger op facebook. We zijn erg benieuwd.

Hieronder nog een prognoses voor een aantal gebieden waar je dit weer ook gaat aantreffen.

Weer Innsbruck

Weer Kärnten

Weer Salzburg

As. zaterdag is de Kitzsteinhorn weer open voor wintersporters. Mocht iemand daar zitten dan zijn erg benieuwd hoe het daar is. Dit geldt ook voor de gletsjers van Sölden, Pitztal en Stubaital. We horen graag van jullie.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...