Goldener Herbst meldt zich

goldener herbst

Zwolferkogel Saalbach gisteren, hoe lang is dit nog groen??

Goldener herbst meldt zich met zon maar niet geheel onbewolkt, aantal dagen genieten voor je het weet slaat de andere kant van de herfst en winter hard toe.

Eerst vandaag die begint, dankzij een koufront die het land vanuit het westen binnenkomt, met dikke bewolking en regen. Dit front schuift langzaam richting het oosten en zal pas eind van de middag het zuiden en zuidoosten aan doen. In het hele land kunnen onweersbuien met hevige regen voorkomen, in het oosten begint de dag met zon. In het westen kan in de avond de neerslag rond de 2000 meter vallen als sneeuw.

goldener herbstHet wordt vandaag maximaal 13 tot 20 graden, in het zuiden kan dit nog verder stijgen naar 23 graden. Op 2000 meter zal het 3 tot 7 graden worden.

Morgen blijft het in veel regio’s bewolkt vooral aan de noordkant van de Alpen kan er wat lichte regen vallen. De zon zal in de middag er steeds vaker bij komen uiteindelijk zal het maximum liggen tussen de 10 tot 18 graden. Op 2000 meter is het kouder met een maximum tussen de -1 en +4 graden.

goldener herbstRichting het weekend

Vrijdag schijnt de zon maar mist en sluierbewolking zijn niet uitgesloten, met een wind uit het zuidoosten wordt het maximaal 16 to 23 graden.

Zaterdag wordt het zeer mild met zon maar is het niet geheel onbewolkt. In het westen kan er een bui vallen voor de rest blijft het droog. Maximum zal tussen de 16 tot 24 graden liggen.

Zondag weer warm met een stormachtige wind uit het zuiden, de zon zal ook nu weer veel te zien zijn. De dag begint met mist en kunnen er wolken voorbij drijven waar ten zuiden van de Alpenhoofdkam af en toe een bui uit kan vallen. Maximum ligt tussen de 19 tot zelfs 27 graden.

goldener herbstHoe alles richting en na het weekend verloopt morgen meer, mogelijk witte toppen volgende week??? … gaat de goldener herbst volgende week ook verder?

De groeten,

Reserveweerman Michel.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht