Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

 

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Kitzbühel Schwartzsee Reith

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith, in het verleden waren we op deze FANtastische golfbaan. Tussen Kirchberg en Kitzbühel en vlakbij de Schwarzsee en Reith ligt deze topbaan. Een FANtastisch uitzicht op de Wildenkaiser bij Ellmau maar zeker ook de Kitzbühelerhorn zijn vanaf bijna alle holes te zien. Dit alles maakt het spelen zo leuk. Dat je dan af en toe een mindere bal slaat is helemaal niet erg. De omgeving compenseert echt alles.

Wildenkaiser

De 18 holes baan is echt een plaatje. Geweldig onderhouden de teeboxen, fairways en greens lagen er PGA waardig bij. De eerste 8 holes is het nog redelijk vlak maar daarna moet er wat hoogteverschil overwonnen worden. De fairways zijn over het algemeen vrij breed en je balletje vind je dan ook goed terug. De lage en hoge handicap-er komt op deze baan goed tot zijn of haar recht.

Ben je een golfliefhebber dan is deze baan echt een baan waar je gespeeld moet hebben. Deze baan zit ook in het pakket van de Golf Alpin Card wil je daarmeer over weten klik dan op HIER. Zie ook onze uitgebreide video update.

Link: Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Alpen Reizen

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht