Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Kitzbühel Schwartzsee Reith

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith, op woensdag 3 augustus 2016 waren we op deze FANtastische golfbaan. Tussen Kirchberg en Kitzbühel en vlakbij de Schwarzsee en Reith ligt deze topbaan. Een FANtastisch uitzicht op de Wildenkaiser bij Ellmau maar zeker ook de Kitzbühelerhorn zijn vanaf bijna alle holes te zien. Dit alles maakt het spelen zo leuk. Dat je dan af en toe een mindere bal slaat is helemaal niet erg. De omgeving compenseert echt alles.

Wildenkaiser

De 18 holes baan is echt een plaatje. Geweldig onderhouden de teeboxen, fairways en greens lagen er PGA waardig bij. De eerste 8 holes is het nog redelijk vlak maar daarna moet er wat hoogteverschil overwonnen worden. De fairways zijn over het algemeen vrij breed en je balletje vind je dan ook goed terug. De lage en hoge handicap-er komt op deze baan goed tot zijn of haar recht.

Ben je een golfliefhebber dan is deze baan echt een baan waar je gespeeld moet hebben. Deze baan zit ook in het pakket van de Golf Alpin Card wil je daarmeer over weten klik dan op HIER. Zie ook onze uitgebreide video update.

Link: Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Alpen Reizen

(Visited 38 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.