Golfbaan Mittersill Stuhlfelden nodigt u graag uit

Golfbaan Mittersill Stuhlfelden nodigt u graag uit

Golf Mittersill Stuhlfelden

Golfbaan Mittersill Stuhlfelden nodigt jullie graag uit. Als wij in Oostenrijk zijn dan kunnen we het niet laten om een aantal golfbanen te bezoeken. We halen nu de Golfbaan van Mittersill Stuhlfelden eruit want die hebben zeker wat leuks in de aanbieding.

Zo kun je iedere zondag kennis maken met de Golfsport. Golfstokken en ballen zijn aanwezig en natuurlijk is er een golfleraar aanwezig. Het enige dat je mee moet nemen zijn sportieve schoenen en een goed humeur.

Maar ook voor de heren en dames met een GVB zijn er aanbiedingen. Zo is er voor de heren een leuke aanbieding op de woensdag. Voor 45 euro kun je een rondje 18 holes lopen. Na je rondje staat er een koud biertje of ander drankje voor je klaar.  Voor de dames is een zelfde aanbod maar dan op de donderdag. Uiteraard staat er ook een drankje voor je klaar maar de keuze daarvoor is aan jou.

Ook heb je de Lazy Sunday, voor 45 euro kun je 18 holes lopen en voor 25 euro 9 holes.

Mocht je in bezit zijn van de Golf Alpin Card dan kun je hier ook een rondje lopen. Over de Golf Alpin Card later meer. Deze card kun je overigens kopen bij AlpenReizen. Is een goede aanbieding en het bespaart je echt geld en je hebt de keuze uit zo’n 30 banen in Tirol en het Salzburgerland.

Afgelopen jaar hebben we ook een kijkje genomen op deze baan. Zie onderstaande video. Komende zomer zullen we wederom deze baan bezoeken voor een update.

golfclub mittersill stuhlfelden     golfclub mittersill stuhlfelden

Golf Mittersill Schnuppertag 2017

Golf Mittersill Herendag

Golf Mittersill Damesdag

Golfclub Mittersill Lazy sunday

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht