Golfbaan Kitzbüheler Alpen Westendorf een TOPBAAN

Westendorf GolfbaanGolfbaan Kitzbüheler Alpen Westendorf een TOPBAAN, afgelopen jaar hebben we een bezoek gebracht aan de golfbaan in Westendorf en daar hebben we 9 holes gelopen. Het weer was echt FANtastisch te noemen. Blauwe lucht, weinig wind, graadje of 30 oftewel uitstekend golfweer.

Wij hebben zelf al op veel golfbanen in Oostenrijk gespeeld en deze baan is toch wel een parel. Een erg mooie baan waar wij zeker terug zullen komen. De baan is erg uitdagend. Voor zowel de lage als hoge handicaper is de baan goed te doen. Heel secuur zul je de baan aan moeten vallen. Een aantal holes zijn zeker smal te noemen maar dat is ook meteen de uitdaging. Goed baanmanagement is dus aan te raden. Neem een clubje minder is een vaak gehoorde kreet.

Westendorf GolfbaanNatuurlijk hebben we een video update gemaakt en als je in de buurt bent en je houdt van golfen dan is deze baan een aanrader. Wie weet lopen we wel eens een rondje met jullie mee…

Link: Golfbaan Kitzbüheler Alpen Westendorf

Alpen Reizen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht