Golfbaan Westendorf Windau Lodge

Golfbaan Westendorf Windau Lodge

Windau Lodge Westendorf

Golfbaan Westendorf Windau Lodge, afgelopen januari 2016 hebben we een kijkje genomen bij de Windau Lodge. Heb je dit gemist klik dan nog maar is op HIER.  De Windau Lodge is een geweldige locatie. Niet alleen als het om Langlauf of Skiën gaat. Maar nu de sneeuw plaats gaat maken voor groene hellingen, in het dal het gras al weer aardig aan het groeien is, ontwaakt de golfbaan weer. In de Kitzbüheleralpen heb je echt hele mooie golfbanen. Één van die banen is Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf.

Gisteren werden we weer is wakker geschud op Facebook waar we al wat konden zien van de golfbaan en zo te zien ligt die er al heel mooi bij. Op woensdag 13 april 2016 is het dan weer zover. De golfbaan is dan weer geopend.Maar speel je geen golf dan kun je er ook nog is perfect zitten op het terras met een heel mooi uitzicht. En over het eten en drinken maar te zwijgen dat is dik in orde daar.

Via onze partner Chaletsplus kun je daar terecht. Benieuwd? Kijk dan maar is op de site van Chaletsplus. De Windau Lodge is HIER te vinden..

Wij zullen er komende zomer zeker weer wat rondjes gaan lopen en natuurlijk daar een video update van maken voor de liefhebbers.

Onderstaand nog de video die we vorig jaar maakten (26 juli 2015) op deze FANtastische baan.

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×