Golfclub Kitzbühel al 10 jaar de mooiste 9 holes golfbaan!

Golfclub Kitzbühel

Golfclub Kitzbühel al 10 jaar de mooiste 9 holes golfbaan!

In de Zomer mogen we ook graag eens een golfbaan bezoeken in Oostenrijk. Ook dit jaar wilden we eens spelen op een nieuwe baan voor ons. In Kitzbühel was nog een golfbaan die we nog niet hadden bezocht en dat is de Golfclub Kitzbühel.

Eigenlijk mogen we ons best wel schamen want dit is toch wel een hele mooie baan en ook daar doen we deze golfbaan tekort mee. We hebben het eens nagegaan.

Deze golfbaan is al 10 jaar achter elkaar uitgeroepen tot mooiste 9 holes baan in Oostenrijk en al 5 jaar als best onderhouden golfbaan van heel Oostenrijk.

Dus met deze informatie moesten we wel een bezoek brengen aan deze baan. De golfbaan ligt vlak achter het tenniscentrum van Kitzbühel. Je rijdt ietsje omhoog en je parkeert in de parkeergarage van Hotel A-Rosa. Daar is ook de golfshop waar je kunt inchecken.

Wij hadden ook een buggy en vanuit de parkeergarage rijdt je nog een tunnel in en je staat bij hole 1 en het clubhuis. Zo’n route hebben wij nog nooit gehad erg mooi!

De Golfbaan lag er inderdaad bij als een biljart laken. Heel goed onderhouden zoals ze me ook hadden verteld.

Golfclub Kitzbühel

De golfbaan is best te lopen en is redelijk vlak.

De leukste hole vonden wij toch wel hole 8. Dat is echt een postzegel hole met de green op een eiland. Wij hadden daar een pracht resultaat (bekijk dat maar eens in de video)

De video kun je hieronder bekijken.

Golfclub Kitzbühel

Ik zelf heb het een FANtastische golfbaan gevonden waar wij zeker nog een keer terug gaan komen maar dat kan helaas niet eerder dan volgend jaar.

Hieronder nog een aantal foto’s van deze mooie golfbaan.

Golfclub Kitzbühel A-RosaGolfclub Kitzbühel

Golfclub Kitzbühel

Golfclub Kitzbühel

Golfclub Kitzbühel

Vanaf de Golfclub Kitzbühel kijk je zo op de zielgelande van de Hahnenkamm


Golfclub Kitzbühel

Ook mooi uitzicht op de Wilderkaiser


Golfclub Kitzbühel

de green van hole 8

Golfclub Kitzbühel

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...