Een dagje op de Golfbaan Kitzbüheler Alpen Westendorf

Golfbaan Westendorf

Een dagje op de Golfbaan Kitzbüheler Alpen Westendorf. Enige tijd geleden waren we in Westendorf om 18 holes te spelen op de mooie golfbaan van Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf. We waren er eerder al eens geweest maar dit keer hebben we ook echt de 18 holes afgewerkt. Als je er geweest bent dan weet je een ding zeker. Voor andere golfbanen is het moeilijk om zo’n topbaan te evenaren.

Het weer dat we hadden was ook geweldig en de baan lag er FANtastisch bij. De baan is erg goed onderhouden en greens waren biljartlakens. Van deze dag hebben we nog een video gemaakt en wij kunnen zeker een ieder deze baan aanbevelen. Als je golfliefhebber bent en ook nog in de buurt bent van Westendorf  dan zouden wij het wel weten. In de golfshop zijn mooie golfsets te huren en wie weet komen we jullie wel een keer tegen.

Meer info over de golfbaan dat lees je HIER. Overigens kun je via Hotel Mesnerwirt arrangementen boeken. 

Informatie over de Golf Alpin Card dat lees je HIER.

Golfclub Kitzbüheleralpen Westendorf

Mesnerwirt Westendorf Zomer

Mesnerwirt Westendorf Winter

Summit Travel Grote Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht