Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf FANtastische golfbaan

Golf Westendorf

Afgelopen week hebben we een bezoek gebracht aan de golfbaan van Westendorf of liever gezegd Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf en dat is een hele mond vol. De baan is er dan ook naar. De golfbaan is de jongste die in de Kitzbüheleralpen ligt. Geopend in 2014 en dat betekent dat men al het 5e seizoen is ingegaan.

Het is een par-72 baan met een lengte van 5.882 meter. De golfbaan ligt op een mooi zonneplateau en dat hebben we zeker gemerkt.

Golfbaan Westendorf

Flightgenoot was Scott Sanders en wat hebben we onze ogen uitgekeken. Niet alleen naar het balletje maar ook van het schitterende uitzicht dat je hebt op de uitzichtberg van Tirol (Hohesalve) maar ook op de berg van Westendorf.

Wij hebben hier 9 holes gelopen maar 18 holes is natuurlijk ook mogelijk. Wij gaan hier zeker terugkomen. Zien we jullie daar dan ook op deze mooie golfbaan? Hieronder een video update van onze 9 holes.

Mocht je zin hebben om op deze golfbaan te spelen dan is het mogelijk om bij Hotel Mesnerwirt een golfarrangement te boeken. De Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf is ook aangesloten bij de Golf Alpin Card.

Golfbaan Westendorf

Golfbaan Westendorf

Golfbaan Westendorf

Golfbaan Westendorf

Golfclub Westendorf banner

Mesnerwirt Westendorf Zomer

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...