Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf FANtastisch

Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf

Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf, op deze FANtastische baan lopen we wel vaker 18 holes. Afgelopen jaar waren we er al vroeg bij, zeker bij goed weer is het toch echt heerlijk om vroeg te starten.

In 2014 is deze werkelijk schitterende golfbaan geopend in Westendorf. Het is een par-72 baan met een lengte van 5.882 meter. De golfbaan ligt op een mooi zonneplateau. Het is de jongste golfbaan in deze regio maar nu kunnen we al zeggen, zeker één van de mooiste. Met de imposante bergen op de achtergrond is dit de plek om een rondje golf te spelen en dat hebben we dus maar gedaan.

We begonnen vroeg zoals gezegd en wat zeker te vermelden is dat de greens allemaal al vroeg in de ochtend “dauwvrij” gemaakt zijn. De nachten worden al wat frisser en zodoende slaat er zeker wat condens op de baan maar op de greens heb je daar totaal geen last van. De baan ligt er vanaf de 1e minuut dat je op de baan bent er FANtastisch bij.

Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf

…en er staat op hole 18 een mooie Engelse telefooncel waarmee je direct bent doorverbonden met het clubhuis. Bestel je drankjes en precies op tijd als jij binnenkomt staat eea op het mooie terras.

Uiteraard hebben we een video van deze 18 holes gemaakt. Bekijk de beelden en wie weet zien we jullie daar de volgende keer ook.

Overigens op dit mooie terras heb je schitterend uitzicht op de vijver (met mooie grote vissen) en natuurlijk hole 9 en 18. Bekijk dit nog maar eens in de live video die we op facebook hebben gedeeld.

Op de Golfclub Kitzbüheler Alpen Westendorf gaan wij zeker terugkomen en wie weet zien we jullie daar ook wel een keer.

Golfkaart Golfbaan Westendorf Overzicht

Golfkaart Golfbaan Westendorf hole 1 tm 9

Golfkaart Golfbaan Westendorf hole 10 tm 18

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht