Golfclub Kitzbüheleralpen Westendorf is weer open

Golfclub Kitzbüheleralpen Westendorf

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn maar de lente heeft zijn intrede gedaan en op sommige momenten heeft de zomer zich qua temperatuur al laten zien. Natuurlijk hopen we veel meer van dit soort dagen. Maar het wordt ook weer tijd dat de diverse mooie golfbanen die in Oostenrijk liggen weer gaan openen.

In de regio van Tirol en Salburgerland zijn er tal van golfbanen te vinden. Ons viel nu ook even op de baan die in Westendorf ligt. Een hele mooie 18 holes baan waarvan de tweede 9 holes nu open is.

De eerste 9 holes daar wordt nog aan gewerkt maar het zal niet lang meer duren alvorens de gehele baan weer open zal zijn.

Wij zijn inmiddels ook al weer onze golfclubs aan het oppoetsen maar gaan eerst onze rondjes in Nederland lopen. De baan in Westendorf is absoluut een aanrader. Een uitdagende baan en we geven 1 tip alvast mee…speel 1 clubje minder. Je zult zien dat het dan allemaal net even wat beter gaat. Je bent gewaarschuwd.

Afgelopen jaren hebben we deze baan regelmatig bezocht. Hieronder staat nog een kleine selectie aan video beelden die we aldaar hebben gemaakt.

Golfbaan Westendorf

Golfbaan Westendorf

Golfbaan Westendorf

Golfbaan Westendorf

Golf Westendorf

Alpen Reizen

Golfclub Kitzbüheleralpen Westendorf

Mesnerwirt Westendorf GOLF

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht