Golfclub Nationalpark Hohe Tauern gaat ook open

Mittersill Stuhlfelden

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern gaat ook open. Golfbanen in Oostenrijk gaan weer open per 1 mei 2020. We hadden al geschreven over de mooie golfbaan in Westendorf. Nu is het ook op een andere baan mooi nieuws. Een golfbaan waar wij ook wel vaker komen is de golfbaan van Mittersill, golfclub Nationalpark Hohe Tauern.

Wij hopen zelf ook weer in de zomer te kunnen spelen op deze mooie golfbaan. Hieronder kunnen jullie nog bekijken hoe het normaal is op deze golfbaan. Vorig jaar op 26 juli 2019 waren we op deze baan en daar zijn dus beelden van.

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...