Golfclub Nationalpark Hohe Tauern weer open na zondvloed!

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern weer open na zondvloed!

Afgelopen week was het heel slecht weer, zeker ook in de buurt van Mittersill. Daar is zeker wateroverlast geweest. De afgelopen dagen kon er dan ook niet gespeeld worden op deze mooie golfbaan. Toch heeft men al wel een gedeelte van de baan klaar om toch een rondje te lopen.

Voor de liefhebbers die toch een balletje willen slaan en daar in de buurt zijn … het is weer mogelijk.

Hopelijk zullen wij zelf weer half augustus een balletje aldaar kunnen slaan. Maar dat gaan jullie vast wel zien op onze website. Laten we hopen dat ook de andere holes snel weer te bespelen zijn. Hieronder nog een video update die we eerder hebben gemaakt op de Golfclub Nationalpark Hohe Tauern.

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...