Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern, op een warme dag in Oostenrijk hebben we een leuk rondje gelopen op deze mooi baan. We hebben overigens 9 holes gespeeld maar dat was meer door de warmte (35 graden) In de middag was het ook zaak om wat verkoeling op te zoeken.

Voorheen was de naam van de baan gelieerd aan de plaatsnaam. Mittersill Stuhlfelden. De naam Golfclub Nationalpark Hohe Tauern vinden we niet alleen goed gekozen maar je golft ook tegen de Hohe Tauern aan.

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

We zijn al op een aantal banen geweest en daar heb je toch echt wel een buggy nodig maar dat is op deze baan totaal niet nodig. Het is een vrij vlakke baan die ook nog eens geweldig onderhouden is. Als golfbaan kunnen we je deze golfbaan zeker aanbevelen. We zijn ook benieuwd naar jullie mening over deze golfbaan. Reacties zijn welkom op info@fantastischoostenrijk.nl

We hebben nog een korte video gemaakt van de eerste 9 holes en rondom het clubhuis zijn we nog live gegaan op facebook. Dit alles is hieronder te bekijken.

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

MITTERSILL – HOLLERSBACH – STUHLFELDEN

Felben 133
5730 Mittersill
Telefon: +43 (0)6562 5700
Fax: +43 (0)6562 5700 10
info@gc-hohetauern.at

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×