Golfen aan de voet van de Hohe Tauern Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Mittersill Stuhlfelden

Golfen aan de voet van de Hohe Tauern Golfclub Nationalpark Hohe Tauer

Aan de voet van de Hohe Tauern tussen Zell am See en Kitzbühel, in het dal van de Salzach, is in het jaar 1999 de Golfclub Nationalpark Hohe Tauern neer gestreken. Een par 70 baan met leuke uitdagingen. De lengte van deze baan bedraagt 5.720 meter voor de heren en 5.056 voor de dames. De baan is echt vlak en je treft er geen hoogteverschillen aan en dat betekent dat je ook hier gewoon kunt lopen. Iets wat wij ook hebben gedaan. Overigens kun je hier natuurlijk 9 of 18 holes gaan lopen.

Bij het clubhuis heb je een mooi terras wat ook weer een goed uitzicht geeft op de baan.

Ben je overigens in de buurt van deze baan of maak je gebruik van de  Golf Alpin Card dan zou je zeker deze baan is op je lijst moeten zetten. Over de Golf Alpin Card kun je meer informatie vinden HIER.

Toen wij er afgelopen zomer waren lag alles er perfect bij en wat was het genieten van het geweldige uitzicht dat je hier hebt op de Hohe Tauern. We zullen zeker weer eens een baletje gaan slaan op deze mooie golfbaan. Uiteraard met een update om jullie op de hoogte te houden.

Een eerder bezoek aan deze golfbaan is hieronder te zien (VIDEO)

PS ook is deze golfbaan meestal als één van de eerste golfbanen in Oostenrijk geopend.

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Felben 133
5730 Mittersill
Telefon: +43-6562-5700
info@gc-hohetauern.at

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...