Golfen aan de voet van de Hohe Tauern

Mittersill Stuhlfelden

Aan de voet van de Hohe Tauern tussen Zell am See en Kitzbühel, in het dal van de Salzach, is in het jaar 1999 de Golfclub Nationalpark Hohe Tauern neer gestreken. Een par 70 baan met leuke uitdagingen. De lengte van deze baan bedraagt 5.720 meter voor de heren en 5.056 voor de dames. De baan is echt vlak en je treft er geen hoogteverschillen aan en dat betekent dat je ook hier gewoon kunt lopen. Iets wat wij ook hebben gedaan. Overigens kun je hier natuurlijk 9 of 18 holes gaan lopen.

Bij het clubhuis heb je een mooi terras wat ook weer een goed uitzicht geeft op de baan.

Ben je overigens in de buurt van deze baan of maak je gebruik van de  Golf Alpin Card dan zou je zeker deze baan is op je lijst moeten zetten. Over de Golf Alpin Card zullen we apart nog berichten. Deze Card is overigens gewoon te bestellen/boeken via AlpenReizen.

Toen wij er afgelopen zomer waren lag alles er perfect bij en wat was het genieten van het geweldige uitzicht dat je hier hebt op de Hohe Tauern. Komende zomer gaan we hier zeker een rondje lopen en zullen jullie met een update op de hoogte houden.

Afgelopen jaren waren wij ook op deze baan en dat kun je terug zien op onderstaande video.

PS ook is deze golfbaan meestal als één van de eerste golfbanen in Oostenrijk geopend.

Golfclub Nationalpark Hohe Tauern

Felben 133
5730 Mittersill
Telefon: +43-6562-5700
info@gc-hohetauern.at

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht