Golfen in Oostenrijk, de Golf Alpin Card

 

Golfen in Oostenrijk, de Golf Alpin Card

Golf Kitzbühel Schwarzsee

Golfen in Oostenrijk is traditie aan het worden. In de zomermaanden is het een sport die veel wordt beoefend. Maar het is ook zeer uitnodigend. Tussen de bergen, geweldig uitzicht, weinig last van wind. De bal sla je toch ook verder omdat je wat hoger zit dan in Nederland of België.

Golf Alpin Card

In Oostenrijk kun je natuurlijk op de verschillende banen een starttijd boeken. Maar je kunt ook gebruik maken van de zogenaamde Golf Alpin Card. Met deze kaart kun je gebruik maken van de verschillende golfbanen in Tirol en het Salzburgerland.

Kosten 2018

De kosten zijn zeker wat lager dan wanneer je éénmalig een starttijd boekt. De Golf Alpin Card kost voor 3 greenfee’s 199,- euro, 4 greenfee’s 260,- euro en 5 greenfee’s 325,- euro.

Onze partner Alpenreizen kan jullie daarmee helpen. Ook kan Alpenreizen een geheel arrangement voor jullie verzorgen (Hotel/Appartement en de Golf Alpin Card) Wil je de Golf Alpin Card los kopen dan kan dit ook makkelijk en snel geregeld worden met Alpenreizen.

Komende zomer willen we weer een aantal banen gaan bezichtigen en zullen daar dan ook zeker verslag van doen.

De Golfbanen in Tirol en het Salzburgerland die aangesloten zijn bij de Golf Alpin Card die vind je HIER.

Presse Tirol

golfclub mittersill stuhlfelden

Alpen Reizen

 

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht