Golfen op de baan Kitzbühel Schwarzee Reith

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golfen op de baan Kitzbühel Schwarzee Reith

Het wordt weer eens tijd om op deze schitterende golfbaan een balletje te slaan en dat gaan we komende maand wellicht wel weer doen op deze FANtastische golfbaan in Kitzbühel.

In het verleden waren we hier ook  en de baan lag er toen FANtastisch bij.

Samen met Vincent heb ik hier een rondje gelopen. Één ding valt altijd op deze baan op. Het is een baan waarbij je al na 8 holes weer bij het clubhuis bent en de 2e “negen” dus eigenlijk “tien” is. Maar dat neemt niet weg dat we het een voortreffelijke golfbaan is. Echt een aanrader om toch eens gespeeld te hebben.

We hebben natuurlijk een video update gemaakt en kijk zelf maar eens hoe deze baan er bij ligt.

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golfbaan Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golfclub Schwarzsee banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×