Golfen op de Streif Kitzbühel

Golfen op de Streif Kitzbühel

Afgelopen zaterdag was een van de laatste dagen die we in de zomer in Oostenrijk hebben beleefd. Dat moest ook even goed worden afgesloten en waar kun je dat nou doen. Aangezien we zowel liefhebber zijn van het Skiën en Golfen dan komt dat het beste samen in Kitzbühel. Jullie hebben natuurlijk allemaal gehoord van de Hahnenkammrennen. De gevaarlijkste afdaling ter wereld (de Streif) en uitgerekend daar bij de finish heb je een 9 holes par 3 baan.

Je staat echt gewoon af te slaan op een punt waar in de winter de skieers met een snelheid van 150 km per uur naar beneden knallen. Maar genoeg over skiën we waren er om te golfen. Het weer was natuurlijk fantastisch.

Wat we al schreven het is een par 3 baan maar er zitten toch een paar behoorlijke lange holes tussen. Eentje zelfs waar je toch echt je driver moet pakken omdat de green toch behoorlijk op de helling ligt. Ook is de baan niet echt vlak maar het uitzicht is echt fantastisch. De baan lag er ook heel goed onderhouden bij. Prima greens en fairways en ook de kosten vallen erg mee. Zeker als je eea afzet tegen ander banen in de buurt. De golfbaan is gelieerd aan het Hotel Rasmushof in Kitzbühel.

Mocht je is in de buurt zijn en je wil is beleven hoe het op het “zielgelande” is van de Hahnenkammafdaling. Twijfel dan niet en ga is een rondje lopen. Het is ons enorm bevallen.

Uiteraard hebben we een kleine video gemaakt om een indruk te geven hoe het was.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×