Golmerbahn krijgt nieuwe gondels, Golm Montafon

Golmerbahn

© Golm Silvretta Lünersee Tourismus GmbH

Golmerbahn krijgt nieuwe gondels, Golm Montafon

Golmerbahn krijgt nieuwe gondels, vanaf komende winterseizoen 2021/2022 zal er meer comfort zijn met nog steeds toegang voor 8 personen per gondel.

De oude gondels worden na 25 jaar vervangen het zullen nog steeds 8 persoons gondels zijn maar met aanzienlijke verbeteringen aan het comfort in vergelijking met de oude gondels. Zo wordt ervoor gezorgd dat het in- en uitstappen van de gondels verbeterd door een gelijkvloerse instap. Aan het vervoer van goederen is ook nagedacht door de banken inklapbaar te maken.

Naast dit zullen 10 van de 111 nieuwe gondels een speciaal Golmi-ontwerp krijgen, in deze cabines kunnen kinderen tijdens de rit op een knop drukken en krijgen zij een spannend verhaal te horen.

Planning

Voordat de eerste mensen van de nieuwe gondels gebruik kunnen maken zijn er eerst nog uitgebreide verbouwingswerkzaamheden in de stations nodig. De werkzaamheden worden nauwkeurig gepland aangezien de lift in de zomer nog in bedrijf moet zijn. Als alles goed verloopt zullen de nieuwe gondels in december 2021 in gebruik worden genomen.

Lees ook alle andere bouwupdates.

Meer informatie: Golm.at

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht