Gondelbahn Hexenwasser SkiWelt Söll werkzaamheden gaan verder

Söll Gondelbahn Hochsöll

De nieuwe gondel van Gondelbahn Hexenwasser in bedrijf zomer 2020…

Gondelbahn Hexenwasser, SkiWelt Söll werkzaamheden gaan verder.

Afgelopen jaar hebben we jullie al eens bericht dat deze lift vervangen zou gaan worden. Dit is een 2 jarig project dat in de zomer van 2020 afgerond zou zijn. Afgelopen jaar zijn alle liftpalen neergezet om vervolgens dit jaar alles af te bouwen. Daar was een strak tijdschema meegemoeid. De reden was het om met het zomerseizoen klaar te zijn voor de vele gasten die op het Hexenwasser afkomen.

Ook was het wat vreemd dat een 8 persoons gondel vervangen gaat worden door een … 10 persoonsgondel. Er komt in iedere geval een veel modernere gondel te staan en het instappen met bv een kinderwagen wordt veel makkelijker. Vooral dit laatste daar wordt veel gebruik van gemaakt. Vooral het Hexenwasser is echt een magneet waar vele jongere kinderen naar toe willen in de zomer.

Maar de werkzaamheden gaan weer verder en de verwachting is dat deze lift in bedrijf zou kunnen gaan met de zomer… Voor de Oostenrijkers die in eigenland op vakantie gaan zeker een uitkomst. Voor ons als niet-Oostenrijkers is het toch even wachten totdat de grenzen weer open gaan. Gelukkig hebben we nog tijd genoeg alvorens de kindervakanties in juli weer gaan beginnen en daar houden we ons maar aan vast.

Hieronder nog een video van de oude lift die is afgebroken en een video van de heksen die iets aan het bakken zijn.

Söll Hexenwasser

Söll kerkje

Hochsöll Hohe Salve

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...