Google streetview in Oostenrijk uitgebreid

Google Streetview Saalbach
© Google.com

Google streetview in Oostenrijk uitgebreid. De dienst van Google in Google Maps is ook in Oostenrijk uitgebreid. Nu kan je ook je favoriete gebied vanuit huis bekijken. Deze tip kwam van Jaap de Graaf.

Streetview werd op 25 mei 2007 gelanceerd als aanvulling op Google Maps en Google Earth. Het biedt 360º foto’s aan op straatniveau en niet alleen straten maar tegenwoordig ook parken, pretparken, musea en meer. Sinds kort is de dienst uitgebreid in Oostenrijk waarbij je het oranje poppetje kan slepen in een gebied naar keuze.

Het enige wat je moet doen is naar maps.google.nl gaan, zoek naar je favoriete gebied en sleep het oranje poppetje dat je rechts onderaan ziet op een van de blauwe lijnen of punten. Op de lijnen kan je een rit maken door het dorp en soms piste, en de punten zijn 360º foto’s van gebruikers.

Hieronder enkele voorbeelden.

Saalbach.

Zell am See

Sölden

Kitzbühel

Maar ook zijn er foto’s op pistes zoals hieronder in Brixen im Thale of het Hochseilpark in Hinterglemm.


Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk sep 2019

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...