Götschenafdaling hij is weer open

Brixen im thale Götschenafdaling

Götschenafdaling hij is weer open

Bijna 2 weken geleden waren we in SkiWelt en er ligt een afdaling die wij eigenlijk veel zouden willen gebruiken. Het is de afdaling naar de Camping in Brixen im Thale. Natuurlijk ligt er een afslag op de Kandleralm dus wat dat aangaat kun je zeker naar de camping skiën. De afdaling die wij bedoelen is de Götschenafdaling. Een natuursneeuwpiste die niet altijd open is. Maar als deze open is dan ligt deze afdaling er in de middag nog net zo bij als in de ochtend.

Je kunt de afdaling zeker nemen want de camping lift is ook weer open in de Krokusvakantie. Deze lift brengt je dan weer terug naar de aansluiting van de afdaling Kandleralm.

Kijk in de onderstaande video waar deze afdaling start want de meeste skiën deze afslag gewoon voorbij.

Laten we hopen dat deze afdaling de komende 3 weken open is. We hebben het weer net gelezen op FANtastisch Oostenrijk maar dat ziet er warmpjes uit…

Grittlmühle grote afsluitbanner

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...