Gratis skiën 18 en 19 mei 2019 Skigebied Hochkar

[block]0[/block]

Je leest het goed een skigebied gaat weer open. We doelen dat niet op een gletsjer gebied maar echt een heus wintergebied.

Het is de laatste weken zo koud geweest en dat in combinatie met sneeuwval dat het gewoon weer mogelijk is te gaan skiën. Het komende weekend ligt er nog zeker 70 tot 130 cm aan sneeuw in het gebied Hochkar.

Dit hoogstgelegen skigebied van Nieder Österreich nodigt ook tegelijkertijd iedereen uit om as. weekend te komen. Ook lezen we dat het gratis is.

De Hochkar Bergbahnen hebben hun medewerkers nog voor één weekend gemobiliseerd. Overigens is dit gebied zwaar in de voorbereiding, net als alle overige gebieden, om het zomerseizoen te gaan openen maar deze buitenkans laat het skigebied niet liggen. Ook marketing technisch is dit natuurlijk mooi. Het gebied van Hochkar is op deze manier  nadrukkelijk aanwezig op sociale media en dus ook bij ons.

Skiën halverwege de maand mei is nog nooit voorgekomen in de historie van dit skigebied. Waar wel overigens voor een soortgelijk gebied op deze hoogte? Welk gebied gaat er nog meer open?

Wie is er bij as. weekend. We zijn benieuwd naar jullie onvergetelijke ervaring.

Hoe ziet het weer er as weekend uit?

Bergfex Hochkar 15 mei 2019

Hochkar gratis skien mei 2019Hochkar Skiën in mei 2019

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht