Gratis skiën op Kitzbühelerhorn 17 december 2016

Gratis skiën op Kitzbühelerhorn 17 december 2016

Sneeuwkanonnen Kitzbühelerhorn

Gratis skiën op Kitzbühelerhorn 17 december 2016. Ja je leest het goed. Het kan op de Kitzbühelerhorn as zaterdag. Zoals jullie weten is er afgelopen zomer hard gewerkt om op de Kitzbühelerhorn sneeuwinstallaties te maken en dat is gelukt. In een hele goede samenwerking met de milieubeweging is dit gebeurd. Geen schade aan het milieu en iedereen blij. Lees dit nog maar is na in ons artikel wat we hierover hebben geschreven. Klik HIER.

Tot 1200 meter staan deze installaties en hiermee is er ook een soort van garantie op het skien op de Kitzbühelerhorn. Dit was altijd toch wel een zorgenkindje als het ging om sneeuw. De zon heeft er vrijspel en als je ook aangewezen bent op natuursneeuw dan gaat het hard.

Nu is daar verandering in gekomen en om een ieder dat te laten zien staan de toegangspoortjes zaterdag 17 december 2016 open voor publiek. Grijp je kans en neem is een kijkje op de Horn.

Wij hopen ook stiekem dat over een paar jaar de aansluiting van de Kitzbühelerhorn met St Johann in Tirol wordt gemaakt. Wie weet.

Kitzbühelerhorn Gratis Skiën

En het weer wordt FANtastisch zaterdag, KAISERWETTER.

Bergfex Kitzbühel

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...