Grens Slovenië Oostenrijk kan enorme vertraging geven

Karawankentunnel

Grens Slovenië Oostenrijk kan enorme vertraging geven

De vakantiegangers die terug komen naar Nederland of België moeten vanaf gisteren enorm rekening houden met lange wachttijden aan de grens. Sommige vakantiegangers hebben maar liefst 15,5 uur stil gestaan en dat is geen pretje.

De reden dat deze vertraging er is …is omdat Oostenrijk vanaf het weekend de controles erg verscherpt heeft en dat kost meer tijd. Thans worden alle voertuigen gecontroleerd en geregistreerd ook als je alleen maar op doorreis bent door Oostenrijk.

Bij de Karawankentunnel was er maar liefst 12 km file… Ook bij andere grensovergangen was het aansluiten in de file. Vanaf vandaag zou het beter moeten gaan want er zouden meer auto’s per uur worden doorgelaten.

Ook aan andere grensovergangen was het afgelopen nacht urenlang aanschuiven. Sinds vanochtend is er kennelijk wel beterschap omdat de Oostenrijkers meer auto’s zouden laten doorrijden. Daardoor is het verkeer aan de grenzen weer op gang gekomen. Vandaag worden er nog de hele dag vertragingen verwacht.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...