Grens tussen Duitsland en Oostenrijk open

voorjaarsdvakantie

Grens tussen Duitsland en Oostenrijk open vanaf 15 juni 2020!

Vanaf as. vrijdag zijn er nog steekproefsgewijze controles over aan de grens tussen Duitsland en Oostenrijk. Dat heeft Angela Merkel gisteren beschreven. Ook Oostenrijk streeft ernaar om het grensregime met andere buurlanden te liberaliseren.

Dit is natuurlijk goed nieuws. De grens is nu nog uitsluitend open voor familiebezoeken, grensgangers en daar zijn nog steeds regels voor. Voor toeristen is in ieder geval de grens tussen Duitsland en Oostenrijk nog dicht. Het wachten daarop is op 15 juni en zoals het er nu uitziet alleen nog voor de Duitsers en de toeristen industrie die daarbij hoort. Oostenrijk is erg afhankelijk van de toeristen vanuit Duitsland.

Maar als dit nu al doorgaat dan zal ook zeker gekeken worden naar de andere landen waar het goed gaat. Op dit moment kunnen wij als Nederlanders nog niet naar Oostenrijk toe en we blijven zeggen. Wacht rustig af, dit is al positief nieuws.

We blijven jullie op de hoogte houden.

Fantastisch Oostenrijk zomer logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

2 reacties

  1. VAN BERLO schreef:

    prima leuk heerlijk op vakantie naar otztal oostenrijk. 15 JULI

  2. van berlo schreef:

    leuk heerlijk weer op vakantie naar otztal wij gaan 15 JULI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht