Griessbachklamm Erpfendorf Video Update

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Griessbachklamm Erpfendorf Video Update 20 mei 2023

We hadden al eens eerder geschreven over de Griessbachklamm in Erpfendorf (vlak bij St Johann in Tirol) maar nu moesten we er toch eens zelf gaan kijken en dat viel absoluut niet tegen.

De video update hebben we gelijk voor jullie hieronder klaar gezet en daaronder een beschrijving van deze klamm.

De Griessbachklamm in Erpfendorf is een adembenemende natuurlijke parel gelegen in de betoverende regio van Tirol, Oostenrijk. Deze schilderachtige kloof neemt je mee op een betoverende reis door een prachtig landschap van weelderig groen, imposante rotsformaties en het rustgevende geluid van stromend water.

Wanneer je de Griessbachklamm betreedt, word je meteen ondergedompeld in een wereld van natuurlijke schoonheid. Smalle paden, omzoomd door weelderige begroeiing en geurige bloemen, slingeren zich een weg langs de klammmuren. Het kabbelende water van de Griessbach stroomt naast je, terwijl kleine watervallen langs de rotsen druppelen en zorgen voor een verfrissende sfeer.

 

Het geluid van fluitende vogels en het ruisen van de bladeren in de wind zorgen voor een vredige atmosfeer, waarbij je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Terwijl je verder wandelt, kom je langs indrukwekkende kloofwanden die bedekt zijn met een zachte laag mos, waardoor de omgeving een mysterieuze en magische uitstraling krijgt.

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Tijdens je wandeling door de Griessbachklamm zul je versteld staan van de verscheidenheid aan flora en fauna die je tegenkomt. Kleurrijke bloemen, zeldzame planten en misschien zelfs een glimp van een nieuwsgierige eekhoorn behoren tot de vele verrassingen die de natuur hier te bieden heeft. Voor vogelliefhebbers biedt de kloof een thuis aan verschillende vogelsoorten, waaronder zangvogels en roofvogels.

Naarmate je verder komt in de kloof, word je beloond met adembenemende uitzichten op de omringende bergen. De majestueuze toppen stijgen op aan de horizon en creëren een dramatisch decor voor deze natuurlijke omgeving. Het geheel vormt een prachtig contrast tussen de ruige bergwereld en de serene, intieme sfeer van de Griessbachklamm.

Of je nu een natuurliefhebber, wandelaar of fotograaf bent, de Griessbachklamm is een must-see bestemming. Het is een plek waar je je kunt onderdompelen in de rustgevende schoonheid van de natuur, waar je je zorgen kunt vergeten en kunt genieten van de prachtige harmonie van water, rotsen en groen. Een bezoek aan deze betoverende kloof in Erpfendorf zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten.

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Op sociale media waren we uiteraard ook nog vertegenwoordigd (live op facebook).

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Griessbachklamm Erpfendorf St Johann in Tirol

Een ander bericht over de Griessbachklamm kun je HIER lezen.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...