Griessbachklamm St Johann een bezienswaardigheid

Griessbachklamm

@ Frans Gerdl

Griessbachklamm, in het zomerseizoen willen we aandacht geven aan mooie plekken in Oostenrijk. Een geweldige plek is de Griessbachklamm in de omgeving van St Johann in Tirol.

In de buurt van St Johann in Tirol maar nog dichter bij Erpfendorf ligt de Griesbachklamm. Een geweldig natuurgebied om door heen te wandelen. Als je in de zomer in deze omgeving bent is dit zeker een plek die je zou moeten bezoeken.

In de 60-er jaren is er langs de beek die daar loopt een wandelpad gemaakt. Je treft er vele soorten gesteenten aan maar zeker ook verschillende soorten bloemen en planten (vele soorten staan ook onder natuurbescherming)

Nogmaals een heel mooi natuurgebied en ben je in de buurt laat van je horen en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie foto?s en of video. Bekijk ook de video hieronder nog even. Het is de lange versie en een korte versie van dit gebied dan hebben jullie alvast een indruk.

Griessbachklamm

Griessbachklamm

@ Frans Gerdl


Griessbachklamm

@ Frans Gerdl

Griessbachklamm Johan En Gerdina Stip

Mochten er mensen deze zomer naar de Griessbachklamm gaan dan zijn we heel benieuwd naar jullie ervaring. Wil je foto’s en of video delen dan mag dat zeker. Jullie kunnen ons bereiken op het volgende e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

Alpen Reizen

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht