Griessbachklamm St Johann een bezienswaardigheid

Griessbachklamm

@ Frans Gerdl

Griessbachklamm St Johann een bezienswaardigheid

In het zomerseizoen wordt deze klamm al goed bezocht maar we naderen de herfst en dan is deze klamm ook zeker nog wel te bezoeken. Een geweldige mooie plek net buiten St Johann. Ben je er nog niet geweest? Zet hem dan maar op je lijstje.

In de buurt van St Johann in Tirol maar nog dichter bij Erpfendorf ligt de Griesbachklamm. Een geweldig natuurgebied om door heen te wandelen. Als je in de zomer in deze omgeving bent is dit zeker een plek die je zou moeten bezoeken.

In de 60-er jaren is er langs de beek die daar loopt een wandelpad gemaakt. Je treft er vele soorten gesteenten aan maar zeker ook verschillende soorten bloemen en planten (vele soorten staan ook onder natuurbescherming)

Nogmaals een heel mooi natuurgebied en ben je in de buurt laat van je horen en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie foto’s en of video’s. Bekijk ook de video’s hieronder nog even.

Griessbachklamm

Griessbachklamm

@ Frans Gerdl


Griessbachklamm

@ Frans Gerdl

Griessbachklamm Johan En Gerdina Stip

Mochten er mensen deze zomer naar de Griessbachklamm gaan dan zijn we heel benieuwd naar jullie ervaring. Wil je foto’s en of video delen dan mag dat zeker. Jullie kunnen ons bereiken op het volgende e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht