Griessbachklamm St Johann een bezienswaardigheid

Griessbachklamm

@ Frans Gerdl

Griessbachklamm St Johann een bezienswaardigheid

In het zomerseizoen wordt deze klamm al zeer goed bezocht. Maar wellicht kennen jullie deze klamm nog niet dan is het zeker waard om hier eens een bezoek aan te brengen. Een geweldige mooie plek net buiten St Johann in Tirol. Ben je er nog niet geweest? Zet hem dan maar op je lijstje.

In de buurt van St Johann in Tirol maar nog dichter bij Erpfendorf ligt de Griesbachklamm. Een geweldig natuurgebied om door heen te wandelen. Als je in de zomer in deze omgeving bent is dit zeker een plek die je zou moeten bezoeken.

In de 60-er jaren is er langs de beek die daar loopt een wandelpad gemaakt. Je treft er vele soorten gesteenten aan maar zeker ook verschillende soorten bloemen en planten (vele soorten staan ook onder natuurbescherming)

Nogmaals een heel mooi natuurgebied en ben je in de buurt laat van je horen en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie foto’s en of video’s. Bekijk ook de video’s hieronder nog even.

Griessbachklamm

Griessbachklamm

@ Frans Gerdl


Griessbachklamm

@ Frans Gerdl

Griessbachklamm Johan En Gerdina Stip

Mochten er mensen deze zomer naar de Griessbachklamm gaan dan zijn we heel benieuwd naar jullie ervaring. Wil je foto’s en of video delen dan mag dat zeker. Jullie kunnen ons bereiken op het volgende e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...