Groen licht voor de Wereldbeker in Sölden

 

Groen licht voor de Wereldbeker in Sölden

weltcup Sölden

Groen licht voor de Wereldbeker in Sölden, iedereen kan weer rustig slapen. Nu al is er groen licht gegeven voor het wereldbeker event dat op 22 en 23 oktober 2016 gaat plaats vinden in Sölden.

In dit jublileumjaar voor de Wereldbeker is dit natuurlijk geweldig nieuws. Ja je leest het goed, jubileumsjaar. De wereldbeker gaat namelijk het 50e seizoen in.

Vraag: Wie weet waar de wereldbeker is bedacht en op welke alm. Lijkt wel een prijsvraag. Komen er nog genoeg maar dit is even voor de eer. Is echt een legendarisch dorp?verklappen het toch bijna. Wie o wie. Reageren mag ook op facebook ?

Komend seizoen gaat er in veel dorpen behoorlijk gefeest worden om dit jubileum te vieren. Dus het is absoluut een bezoek waard. De highlights zijn echt de Hahnenkammrennen en natuurlijk ook The Race. Dat is de avondslalom van Schladming. Twee absolute topevenementen.

Maar goed, de reuzenslalom gaat door en je kunt er zeker van zijn dat de halve Nederlander Marcel Hirscher weer hoge ogen gaat gooien. De Rettenbachgletsjer wordt thans onder gesneeuwd door sneeuwkanonnen. Alles staat op dit moment aan en de weervoorspelling is dat het ook de komende 2 weken lekker koud blijft. Maw omstandigheden optimaal en wat is het heerlijk om zo het seizoen te starten ?.dat is wel eens anders geweest ?

Opening skigebieden Oostenrijk

Summittravel728x90

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...