Groen licht White Pearl Mountain Days 2022 Saalbach

White Pearl Mountain Days

© saalbach.com, Daniel Roos

Groen licht White Pearl Mountain Days 2022 Saalbach. Dit jaar kan in Saalbach de alpine lifestyle op het hoogste niveau weer doorgaan na twee jaar afwezigheid.

De pandemie sloeg hard toe in 2020 waardoor de editie van dat jaar en vorig jaar niet door kon gaan. Maar alle seinen staan op groen en vanaf 5 maart volgen er een hoop versoepelingen. Door al het gunstige nieuws volgt ook het goede nieuws dat van 25 maart tot 3 april 2022 het Skicircus Saalbach eindelijk weer in het teken staat van de White Pearl Mountain Days.

White Pearl Mountain Days

© saalbach.com, Christoph Johann

White Pearl Mountain Days

De White Pearl Mountain Days transformeert het Skicircus in een ontmoetingsplaats voor skiërs en snowboarders die in het voorjaar van 2022 luxe zonnig skiën willen ervaren. Met meer dan 30 internationale DJ’s, een gevarieerd gezondheids- en fitnessprogramma voor wintersporters en speciaal gecreëerde culinaire specialiteiten van de regionale topkoks zorgen voor een Alpine-levensstijl op het hoogste niveau.

En dat allemaal met gratis toegang!

Alle informatie is te vinden op de website van White Pearl Mountain Days.

Bron: Saalbach.com

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Turner Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 27 oktober 2019 hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...