Groeten uit Oostenrijk

Groeten uit Oostenrijk en jullie bepalen waar vandaan

Afgelopen week hebben we een item gemaakt over Groeten Uit….  Mark en Monique hebben hiervoor het startschot gegeven. Heb je dit gemist HIER kun je het terug lezen.

De eerste bijdrage werd er nog verticaal gefilmd maar nu zijn we toch op weg om breedbeeld te ontvangen (bedankt Mark) Mark heeft dus weer een video ingeleverd. Dit keer niet op de piste maar vanuit het dorp Sölden.

Wij roepen jullie dus op om een video in elkaar te zetten. Mogen ook verschillende stukjes zijn. Wij plakken en knippen wel. Wil je jouw Skidorp in de picture zetten dat kan dus. Vind je dat je een afdaling wil laten zien ook goed. Geef ook wat commentaar op de video dat is altijd leuk. Kortom stuur een leuke Skivideo in.

We zijn nog even aan het kijken wat de makkelijkste methode is om video’s door te sturen. Ons e-mailadres is info@fantastischoostenrijk.nl

Groeten uit Kitzbühel

Ook hadden we het daarnet nog over om bv een afdaling in beeld te brengen….. we hebben er nog eentje klaar staan. Video is opgenomen op 7 februari 2015 en het is de afdaling naar Pass Thurn. Wat een droomweer hadden we toen en wat een toppiste.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×