Groeten uit Sölden

 

Groeten uit Sölden

Groeten uit…. dat is een nieuw item dat we willen lanceren. Wat is de bedoeling. Mocht je komend seizoen in de Alpen zijn en je kan en wil een korte video impressie maken van jou gebied dan willen we je op FANtastisch Oostenrijk een podium geven.

Zelf sluiten we onze video’s altijd af met …De Groeten. We willen jullie uitdagen om dit ook te doen.

Een eerste video hebben we gekregen van Mark & Monique die de afgelopen dagen in Sölden zijn geweest. Een video wilde ze graag met ons delen. Niet dat we “De Groeten” hebben gehoord maar we willen dit toch wel aanmoedigen om dit maar vooral te doen.

opening worldcup okt 2015

Wat wij zoal hebben gezien in onderstaande video vanuit Sölden is dat het er nog steeds erg zonnig is en dat al bijna 3 weken. Wanneer stopt dit. Wanneer komt de sneeuw? Diverse weersites maken nu melding dat het na 21 november los zou gaan. Dit is nog redelijk ver weg maar eens of eens zou het toch moeten gaan gebeuren. We houden jullie zeker hiervan op de hoogte.

Terug naar de video. Jullie kunnen de video’s sturen naar info@fantastischoostenrijk.nl Let ook op hoe je filmt met je smartphone. Doe dit aub niet verticaal maar hou je telefoon horizontaal. Zo hebben we een breedbeeld formaat 16/9. In bijgaande video is de smartphone net even anders beet gepakt maar Mark gaat vast nog wel een keer in de herhaling en …sluit dan ook af met …De Groeten….wie volgt?

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...