Grootste aaneengesloten gebied van Oostenrijk

Grootste aaneengesloten gebied van Oostenrijk

Er zijn metingen gedaan en zoals al eerder verteld is door deze nieuwe meting en de samenvoeging met Fieberbrunn dan officieel dat het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn toch echt het grootste aaneengesloten gebied van Oostenrijk, oké Ski Amade is groter maar niet aaneengesloten.

Over wie het grootste is van Oostenrijk als men praat over aaneengesloten pistes is een strijd gaande tussen het Skicircus en Skiwelt, terwijl het Skicircus een piste aantal van 270km heeft blijft SkiWelt “steken” bij 260 km i.p.v. de 280 km waarmee men eerst adverteerde. Wie de grootste is en wie net niet is opzich niet zo heel erg belangrijk lijkt het maar dat blijkt in de praktijk anders te zijn.

Maar hoe is deze strijd zo tot stand gekomen, dat is allemaal met dank aan de heer  Christian Schrahe die het een en ander heeft nagemeten. Hoe hij dat gedaan heeft is in onderstaande video te zien.

728x90-Bizztravel  banner 300 72                               100x300 online korting

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

6 reacties

  1. Berry schreef:

    Tja, er is volgens mij maar 1 oplossing: KiWest verbinden met een lift naar Kirchberg i.p.v. de huidige shuttlebusverbinding, dan heeft SkiWelt meer dan 400 km aaneengesloten pistes. Maar goed dat is voor zover ik weet nog lang niet aan de orde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht