Grosse Rettenstein beklommen door… VIDEO

Grosse Rettenstein

Grosse Rettenstein beklommen door… Stefan en Mariska. De Grosse Rettenstein is een berg die tot 2366 meter hoog gaat. De berg op zich is redelijk karakteristiek. Een behoorlijke kale rots in de grasalpen.

Stefan maakte ieder jaar een afspraak met zich zelf dat het dit jaar toch tijd werd om toch eens deze berg te beklimmen en zo gingen de jaren voorbij. 2019 is het dan eindelijk zo ver gekomen.

Vanuit Kirchberg rij je richting Aschau en daar werd de auto geparkeerd. De tocht was niet zo’n eenvoudige klus maar is zeker wel te doen. Als je op de top bent dan is het wel een cadeautje, wat een geweldig uitzicht!

Stefan heeft van de hele tocht ook een video gemaakt en deze kun je hieronder bekijken.

Grosse Rettenstein

Grosse Rettenstein

Tijdens de beklimming is het best mogelijk dat je ook een Murmeltier ziet.

Grosse Rettenstein Murmeltier

Vanaf de top van de Grosse Rettenstein zie je zelfs het sneeuwdepot liggen bij Resterhöhe.

Grosse Resttenstein uitzicht op sneeuwdepot Resterhöhe

We zijn ook erg benieuwd of er meer mensen deze klim hebben gemaakt. Van Vincent weten we het al, dat kun je HIER nog lezen.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...