Grossglockner en FANtastische foto’s

Grossglockner @Robert Hengelo

Grossglockner @Robert Hengelo

Grossglockner en FANtastische foto’s

Via onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zien we de afgelopen tijd weer hele prettige berichten binnen komen. De foto’s en eventuele video’s die jullie delen zijn zeker de moeite waard. We kunnen ook merken dat sommige al vakantie hebben en dat delen jullie ook.

Soms halen we foto’s uit deze facebookgroep om te tonen in een bericht als deze.

We zagen dat Robert Hengelo gisteren (18 juni 2024) op een zeer warme dag in Oostenrijk richting de Grossglockner is gereden. Eindpunt is dan altijd de Kaiser Frans Josefs Höhe. Daar is ook de bovenstaande foto geschoten.

De Grossglockner Hochalpenstrasse is een FANtastische bergpas die je zeker een keer gereden zou moeten hebben.
Er zijn diverse stopplaatsen waar je kunt genieten van het enorme bergpanorama.

Hieronder nog de vele foto’s die Robert heeft gemaakt.

Grossglockner @Robert HengeloGrossglockner @Robert HengeloGrossglockner Hochalpenstrasse @Robert HengeloGrossglockner Hochalpenstrasse @Robert Hengelo

Grossglockner Hochalpenstrasse @Robert Hengelo

De route langs de Grossglockner Hochalpenstrasse


Grossglockner Hochalpenstrasse @Robert Hengelo

Tolweg

Grossglockner sneeuwmuur @Robert Hengelo

Grossglockner sneeuwmuur @Robert Hengelo

sneeuwmuren zijn nog aanwezig in de maand juni

Blijf foto’s en video’s maar plaatsen in onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Wie weet zie je jouw foto’s ook wel eens terug op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×