Grossglockner Hochalpenstrasse open 27 mei 2020

Grossglockner Hochalpenstrasse opent op 27 mei 2020

Het is weer eindelijk zover de Grossglockner Hochalpenstrasse gaat weer open op 27 mei 2020. Maar rijden tot aan de Kaiser Franz Josefs Höhe is pas 29 mei 2020 weer mogelijk.

Afgelopen dagen heeft men de verbinding vrij kunnen maken zodat deze beroemde bergpas weer bereden kan gaan worden in het zomerseizoen.Vooralsnog is de weg eerst open voor de mensen die nu in Oostenrijk zijn maar vanaf 15 juni zijn de grenzen weer open. Wie gaat hier komende zomer een kijkje nemen?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×