Grossglockner Hochalpenstrasse open op 1 mei 2023?

Volkswagen Kever Grossglockner Hochalpenstrasse

Grossglockner Hochalpenstrasse open op 1 mei 2023?

De werkzaamheden zijn weer zeer voortvarend en snel verlopen. Dit alles heeft natuurlijk ook te maken met een winterseizoen waaar we niet verwend zijn met overvloedige sneeuwval.

Er gaat nog wel wat sneeuwvallen maar geen hele grote hoeveelheden. De verwachting is zelfs dat de Grossglockner Hochalpenstrasse zeer snel opengaat.

Ook dient de lawinesituatie goed te zijn alvorens er groenlicht gegeven kan worden.

Grossglockner Hochalpenstrasse open op 1 mei 2023?

De planning is dat deze bergpas weer open kan gaan op 1 mei 2023. Heb je eventueel plannen in de mei vakantie dan is dit zeker een aanrader. Sneeuwmuren ga je dan ook zeker zien. Kijk op de website voor de allerlaatste informatie. Check het HIER.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...